fredag den 4. december 2009

Fantastiske dage.

Hold da helt op der er knald på december - men jeg har virkelig haft fornøjelsen af det dejligste selskab de sidste par dage.

Onsdag bød på et besøg som vi havde glædet os meget til - min cyberspace veninde Kivi som jeg nu har kendt siden vi mistede lille Sylvester, skulle komme på besøg med "solskinsbaby" Vilma Rose som kom til verden kort efter Rosapigen - begge 2 så vidunderlige & dejligt endelig at møde dem live.

Jeg følte mig udfordret da Kivi udlovede kreative gaver på FB. Hun havde selv havde været en af de hurtige hos Frederikke http://hende.dk/ - ikke så ringe, når man som jeg ææælsgeeeer alt det hjemmegjorte.

Hun er super dygtig & jeg blev helt varm om hjertet da Rosa senere på dagen spiste mos med sin nye spisesmæk på - Kivi formåede igen at ramme plet med det der romantiske jeg slet ikke kan stå for.

Det her kan hun osse http://http//www.trendsales.dk/main.asp?site=view_item&id=14891766&forum=370&status=1&search=savlesmæk og meget mere til.
Håber 2010 kommer til at byde på gode syaftener i kælderen........

Gaveregnen fra Kivi mindede mig jo om, at jeg også selv skal have sendt kreative gaver videre i systemet - de er på vej i næste uge til Tanja, Mette & Janneke, tre gode Facebook veninder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar