fredag den 19. februar 2010

Skøn fyr med stort S.....

Kender en super vidunderlig knægt som bor lige om hjørnet, ja faktisk er han vores bagbo.
Han fyldte 6 år sidste uge & det betyder jo også "skoleklar" - så om det er er S for Skønne Sigurd eller Sigurd Skoleklar er vel "same same"........men ultra sød er han & du kan også møde ham her


Nå men Benny i baghaven fyldte år & vi havde jo så også gave med til sønnike - vi bliver simpelthen nød til at holde os til og gøre godt indtryk.....det er jo potentielle kommende svigerforældre for vores døtre;-)))
Kunne nemlig godt forestille mig at mine guldklumper kunne ende med at slås lidt om Sigurd & vi ved jo at alder intet betyder ikk' !

Nå, men de hjemmebrygget puderne faldt i super jord (især hos mor & moster).
Rosapigen gav den gas i de nye skønne sølv leggins til en 20,- & Silke synes bare livet var skønt med fest på en helt "almindelig" torsdag.


1 kommentar:

  1. Åhh, dit kreative menneske. De skønne puder står nu i sengen.- godt nok står 6 tallet på hovedet pt. for så er man jo 9....ikke sandt?!

    Og både Rikke og jeg er klar over at misundelse er en grim ting - og vi var "pretty ugly" efter alle gæsterne var gået. Vi blev enige om, at til den kommende påske frokost skulle alle have en hjemme lavet gave med...med undtagelse af dig - du måtte kun købe en gave til kr. 10,- i Tiger butikken. Selvfølgelig kun en joke...med ordet kælling kom op flere gange, og det er rigtig nok.

    Tusind tak for blomster og gaver og aller mest Jeres selskab. Fedt at kende sådanne super dejlige mennesker som familien Dahl.

    Og ps. Sigurd er også ret vild med "hende den søde pige med det lange hår der kilder"

    SvarSlet