fredag den 15. januar 2010

Familiedag ♥

Vi havde de skønneste da igår sammen. Det var sidste gang til babysvøm & aftalen havde længe lydt på, at der skulle far & Silkepigen med - det var en god oplevelse og Silke synes at Vestbadet http://www.vestbad.dk/ var sejt.......nok også når nu vi er vant til den nedslidte Glostrup.

Efterfølgende stod den på lækker frokost i Silkepigens ånd & hendes dessert var for 5,- blandet slik fra Vestbadets cafeteria....sikke en lykke;-)

Så var der endelig ro på bagsædet & vi klarede lige et lægebesøg, lagersalg & lidt shopping hos LIC http://www.lic.dk/ alt imens begge vores guldklumper var i drømmeland.

Vi var hos lille Sylvester, tænde lys & lægge de smukkeste tulipaner. Vi har ikke været det siden nytårsaften - normalt kan jeg max gå 10 dage, så har mit hjerte abstinenser efter roen ved hans lille have.....så det var vidunderligt at vi var der igår allesammen, det giver mig sådan en fred & ro.

Sidste pitstop var hos http://neomeo.dk/ vi havde nemlig inden jul vundet Sylvanian Family på Facebook hos NeoMeo. Det var en stor æske fyldt med små nipseting til at opstille en kæmpe bryllupsfest & ovenikøbet med lille elektrisk lys i bryllupskagen - lykke igen hos Silkepigen!

Aftenen sluttede af med møde i mit dejlige Børnehus - skøn dag & super god weekend til jer alle.